VRIJE DONATIES

doneren hartje.jpeg

Vrij donaties kunnen steeds gestort worden op ons rekeningnummer: BE79 0018 2914 2033 op naam van Animals & People Projects vzw

Elke donatie groot of klein is van harte welkom!

NATURA STEUN

Donatieboxen

Natura goederen en spullen zijn altijd welkom.  Regelmatig lanceren wij oproepen voor dingen die wij kunnen gebruiken. Kattenvoer  is altijd welkom! Wij gebruiken deze voor onze eigen zwervertjes en delen de andere spullen met samenwerkende organisaties.

STEUN ONS GRATIS

Online leren.

Shop je regelmatig online? laat onze dieren dan meegenieten van jouw koopjes.  Met de affiliateprogramma's van zooplus en trooper kunnen wij ene procentje verdienen via jouw aankopen.

Wanneer je online aankopen overweegt. Denk dan even aan ons.  Het kost jou niets en betekend voor ons de wereld

Dit kan op vele verschillende manier.  Wij hebben deze voor U hieronder op een rijtje gezet!

300x250_zooplus_nl.jpg

Wist je al dat je ons kan helpen door de spullen voor je lieveling via zooplus aan te kopen?  Klik gewoon voor je aankopen op onderstaande link. En dan krijgen wij automatisch een percentje van Zooplus. Zonder dat jij iets hoeft te doen!

trooper_logo.png

Koop je regelmatig online? Steun ons dan via het Trooper platform. Check op hun pagina welke webshops een procentje doneren.  Enkele leuke voorbeeldjes zijn Bol , Coolblue, TakeAway, Decathlon, Farmaline, Krefel,