Zwervertjesnieuws met "Kanjer"Over twee weken werd onze lieve Kanjer geopereerd.. Want voor hij via Sniffing Snouts ter adoptie kon gesteld worden moesten zijn tandjes eruit. Ook aids en leucosetesten waren negatief.

We danken ook graag in onze naam, die van Kanjer &Princess en alle straatkatten Lesley P. Voor haar donatie! Kanjer zal instaan over een “eerlijke” verdeling tussen zichzelf, de kittens van Princess en enkele van de koloniepoezen!

We kregen ook een leuke donatie van dierenarts Deirdre Rabier van medicatie. Deze zal verdeeld worden volgens de noden bij de opvangen die ons steeds steunen.


We zijn ook gestart met het klaarmaken van onze allernieuwste “kittenpaketten-actie”. Deze zijn reeds te vinden in onze shop!

Ben je op zoek naar een adoptiekat? Check dan deze pagina met een overzichtje van de “raszuivere Dendermondse Zwervertjes”! Dit nieuw “kattenras” is uniek natuurlijk, en wanneer je lokaal adopteert help je ook onze eigen straten vrij te houden van zwerfdieren. Want geen enkel dier verdient het leven op de straat!

Ben je al 1 van de gelukkigen die reeds een Dendermondse Zwerver heeft geadopteerd? laat het ons dan zeker weten via onze facebookpagina! Wij zijn benieuwd naar de nieuwe thuisjes van de Dendermondse vondelingen!

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven