Zwerfkat aangeven binnen Dendermonde

Bijgewerkt op: 5 apr. 2021

Voorafgaand aan dit project zaten we natuurlijk niet stil. En hebben we samen met de stad al wat bijzondere dingen bekokstoofd! Want sinds de neuzen in dezelfde richting staan heeft niemand nog stilgezeten. Het ijzer moet je smeden als het heet is... en dan hebben we gedaan ook!

Kort na het overleg hebben we met de vrijwilligers bij elkaar gezeten en eens uitgezocht op hoe stadsmedewerkers, RATO en de vrijwilligers op een eenvoudige manier op de hoogte kunnen gebracht worden van de poezen die op het Dendermondse grondgebied aan het ronddolen zijn. Toen de hoofden bijeen gestoken werden, is er een handig aanmeldingsformulier ontstaan dat door iedereen kan geraadpleegd worden. Hier kan op een snelle manier de belangrijkste informatie door burgers doorgegeven worden!

Op deze manier hebben burgers en dierenliefhebbers die willen helpen, of overlast ervaren niet meer het gevoel in de kou te staan. En kunnen meldingen op een adequate manier opgevolgd worden.

Vanaf vandaag kan dus iedereen via deze link een zwerfpoes melden zodat de nodige hulp kan aangeboden worden.

Wij hopen dat dit testformulier met jullie hulp verder kan aangepast worden. We deden ons best deze eerste versie uit te werken. En kunnen dit systeem gaandeweg aanpassen aan de noden;

Hopelijk kunnen we dankzij dit systeem meer "stadskatten" helpen op een georganiseerde manier!


17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven