Wie geeft onze knappe Senior(rita) Kitty een nieuwe thuis?

Bijgewerkt op: 8 feb. 2021Eerst mijn koppie wat fatsoeneren, want ik ben geen jong ding meer ...

Kitty ons ouder kattinnetje heeft sterallures, ligt te pronken op een gezellig krabcartonnetje, bekijkt het van op een zekere hoogte en komt je met staartje omhoog begroeten.

Onze Kitty had een buikje vol miserie, maar werd door onze lieve dierenarts weer gezond gemaakt en hoopt nu op een warme thuis waar ze haar strenge blik over haar personeel mag laten gaan die haar op haar wenken zullen bedienen.

Kitty heeft niet veel nodig hoor, een gezellig stuk carton waar ze comfortabel kan op liggen, een warm dekentje op de zetel, een schoot die haar lijfje kan warm houden. Wat spelen, wat (veel) aandacht meer moet dat niet zijn.

Kitty kan met andere katjes maar is wat aan de dominante kant, hondjes liever niet, kindjes geen probleem en bediening, all-in natuurlijk.

Kitty heeft een raar koppie, een ruigere pels, maar is een lieve dame die we graag een warme, gezellige thuis zien vinden.

Heb je interesse om Kitty of één van onze andere Dendermondse Zwervertjes te ontmoeten? Check dan ons nieuwe matchmaker syteem via deze link https://bit.ly/2UuZmxf


411 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven