Vrijwilligers Vacature: 2 vrijwilligers voor de opvolging Lost/Found & Sterretjes

Bijgewerkt op: 5 jan. 2021

Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ons van thuis uit willen ondersteunen. Wij zijn op zoek naar iemand die bereid is te leren werken met ons websitesysteem (wix), onze interne database en op onze sociale media kanalen. We zijn op zoek naar twee vrijwilligers die in een team willen functioneren en verantwoordelijk worden voor de opvolging van katten die verloren geraken of door ons gevonden worden in Dendermonde. Ook sta je in om de "sterretjes" die bij ons gemeld worden op te volgen.Concreet

Verloren katjes - Je zal in samenspraak met de eigenaar die de melding doet " de verdwijning" voldoende zichtbaarheid geven. Op deze manier proberen wij hén zo snel mogelijk terug te vinden. Je plaatst deze dieren volgens een vaste procedure op onze sociale media en onze website. Je checkt ook andere database's of sociale media kanalen of je dit dier nergens "herkent".


Gevonden katjes - Je zal voor ons de gevonden katjes die bij onze opvang gesignaleerd worden, of in opvang komen volgens een vaste procedure plaatsen in onze database of op onze sociale media & website. Je checkt net als bij de verloren katjes andere databases/sociale media kanalen of er nergens geen eigenaars zijn die op zoek zijn naar hun dier.


Sterretjes - Wanneer er gestorven of aangereden dieren gemeld worden zal jij instaan om de volledige opvolging te doen van deze katjes. Je zoekt binnen onze vrijwilligersgroep in ons cat-taxi systeem iemand die de chiplezing wil gaan doen. (Of kan eventueel zelf de baan op gaan). Daarna sta je in om de eventuele eigenaar te contacteren of de juiste diensten te mailen voor een eventuele ophaling van het dier.


Voor het aanleren deze taken zal je uiteraard begeleid worden door ons vast team. Je zal samenwerken met een tweede persoon om samen in de drukkere periodes de taken met elkaar af te stemmen. Je gevoel voor teamwerk is dus een absolute must!


Team work makes the dream work

Heb je interesse om ons team te versterken? Dan plannen wij graag een eerste gesprekje via teams of zoom. Met dit inleidende gesprek proberen wij met jou kennis te maken.


Interesse? Mail ons via dendermondsezwervertjes@gmail.com & misschien maak jij weldra wel deel uit van ons superleuke team!

228 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Het is zover… we kunnen weldra 2021 uitzwaaien en verwelkomen een nieuw jaar. Een nieuw jaar is de beste periode voor een nieuwe start. 2021 was voor ons een overweldigend, zwaar en emotioneel jaar. V