TER ADOPTIE: Zeres

GELIEVE ZERES HAAR VERHAAL VOLLEDIG TE LEZEN ALVORENS TE REAGEREN ❤️

Heb je na het lezen interesse om Zeres te adopteren? Gelieve onze matchmaker in te vullen via onderstaande link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdPT7HdVN4AWfkJtN320t0uaPOwdCjxMc-Od_Hpz7hpBuaZ0w/viewform

Zoals elke opvang hebben wij ook "Pluskatjes" of "Zorgkatjes"

Ze hebben een beetje meer zorg nodig, hebben een traumatische ervaring achter de rug of hebben gewoon nood aan de juiste begeleiding om terug tot zichzelf te komen.

Voor deze katjes zoeken wij heel bijzondere mensen die bereid zijn om voor hen te zorgen, hen tijd te geven, die veel geduld en vooral veel liefde te geef hebben.

Ben jij die persoon laat het ons dan weten via onze matchmaker, zet er duidelijk bij dat je voor een "Plusje" gaat dan nemen we contact en bespreken alles persoonlijk met jou. Voor deze schatten nemen we de tijd en gaan we tot het uiterste om ze voor de rest van hun leven een veilige, zorgzame thuis te geven.


Zeres werd afgestaan omdat de de eigenaar bang was voor haar gedrag van zodra ze een andere kat zag. Verder was ze een lieve poes die bij hem kwam liggen en aandacht zocht, maar ze werd plots woest als ze voor het raam een kat of een vogel zag.


Zeres is nu al een hele tijd bij ons, we noemen haar een beetje onvoorspelbaar maar ze evolueert in de goede richting.

Handen en bruuske bewegingen zijn nog niet aan de orde, je schoot is haar plekje van zodra je in de zetel zit. Ze rolt zich in alle bochten als ze je ziet maar als het genoeg is gaat ze in haar veilige plaats.

Ze kijkt nu rustig buiten, neemt geen aanstoot meer aan wat er ook voorbij het raam komt, maar is wel waakzaam.

Zeres heeft de looks mee, maar we gaan dit geen troef noemen in haar geval want dat zou niet eerlijk zijn voor haar adoptant.

Voor Zeres zoeken we een thuis waar geen andere katten zijn, geen andere huisdieren en geen kinderen. Wel een persoon die haar tijd en begrip gunt, laat blijken dat ze begrepen wordt en niet bang is van haar mood-swings die redelijk onverwacht komen.

Met de juiste ondersteuning in de vorm van een verstuiver en routine in haar leven kan zij verder worden wie zij ooit geweest is.


265 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven