GEADOPTEERD: Pino & Rebel Wilson

Bijgewerkt op: 4 mrt. 2021

Wie geeft lieve Pino & Rebel een warme thuis?


Pino is onze stoere ex-zwerver(lapjeskat). Maar vanbinnen heeft hij een hartje van goud. Hij kan geen genoeg krijgen van aaitjes en kruipt het liefst op je schoot om lekker te knuffelen. Hij steelt je hart nog voordat je het door hebt.


Rebel Wilson (tijger) is in het begin altijd een beetje afwachtend. Een echte kat die uit de boom kijkt. Eenmaal je haar vertrouwen hebt kan zij ook geen genoeg krijgen van knuffels en kusjes. We merken wel dat zij echt wat trauma's heeft. Zij is een vondeling en heeft wel wat meegemaakt op straat. Eens er iets veranderd in haar omgeving heeft zij even wat tijd nodig om hier aan te wennen. Wij zoeken dus iemand die daar mee kan omgaan en haar de nodige tijd geeft om haar weer op haar gemak te stellen. Met Pino in de buurt voelt ze zich wel een stuk zekerder, daarom plaatsen wij hun het liefst samen.


Deze knuffelkontjes hebben elkaar gevonden aangezien ze iets gemeen hebben. Ze zijn beide FIV katjes oftewel aidskatjes. Pino & Rebel zijn binnenhuiskatten en mogen in geen geval buiten om zichzelf maar ook andere katten te beschermen. Een cat-proof tuin of terras zou heerlijk zijn, zeker voor avonturier Pino.


Heb je interesse om Pino & Rebel of één van onze andere Dendermondse Zwervertjes te ontmoeten? Check dan ons nieuwe matchmaker syteem via deze link https://bit.ly/2UuZmxf

304 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven