TER ADOPTIE: Penelope

GELIEVE PENELOPE HAAR VERHAAL VOLLEDIG TE LEZEN ALVORENS TE REAGEREN ❤️


Heb je na het lezen interesse om Penelope te adopteren? Gelieve onze matchmaker in te vullen via onderstaande link:


https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdPT7HdVN4AWfkJtN320t0uaPOwdCjxMc-Od_Hpz7hpBuaZ0w/viewform

Zoals elke opvang hebben wij ook "Pluskatjes" of "Zorgkatjes"

Ze hebben een beetje meer zorg nodig, hebben een traumatische ervaring achter de rug of hebben gewoon nood aan de juiste begeleiding om terug tot zichzelf te komen.

Voor deze katjes zoeken wij heel bijzondere mensen die bereid zijn om voor hen te zorgen, hen tijd te geven, die veel geduld en vooral veel liefde te geef hebben.

Ben jij die persoon laat het ons dan weten via onze matchmaker, zet er duidelijk bij dat je voor een "Plusje" gaat dan nemen we contact en bespreken alles persoonlijk met jou. Voor deze schatten nemen we de tijd en gaan we tot het uiterste om ze voor de rest van hun leven een veilige, zorgzame thuis te geven.


Penelope kwam bij ons binnen na een zwaar afscheid van haar baasje. Ze is 11 jaar en heeft problemen met haar gezondheid die strikt zal moeten opgevolgd worden. Haar schildklier en haar niertjes zijn er helemaal niet goed aan toe. Hier krijgt ze 2x dag medicatie voor en moet er regelmatig onderzoek gedaan worden bij de dierenarts om haar waardes te controleren.

Ze moet ook goed blijven eten want ze weegt maar 2.6kg. Evenwichtige voeding, medicatie, dierenartsbezoek... daar zijn kosten aan verbonden dat moet duidelijk zijn.

Penelope is verder een schatje van een oudje, dat je altijd opzoekt, je schoot, je laptop, de stoel naast je, kusjes komt geven ... kortom een super lieve poes.

We geven ook mee dat we normaal gezien geen schildklierpatiëntjes plaatsen maar omdat Penelope zo een nood heeft aan een thuis en ze die zo hard verdient proberen we ook voor haar de juiste mensen te vinden.

We zoeken ook voor haar een rustige thuis zonder teveel gedoe, andere katjes is ok, maar ze heeft echt alle aandacht nodig die ze krijgen kan.

Weet dat Penelope palliatief is, het kan zijn dat ze nog een prachtige 2 jaar tegemoet gaat, maar het kan ook keren en dan moet de nieuwe eigenaar bewust voor haar comfort kiezen in samenspraak met de behandelende dierenarts.

Geen triest verhaal maar een verhaal om een mooi einde (en dat kan nog lang zijn) voor te maken.183 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven