TER ADOPTIE: Pandora

GELIEVE PANDORA HAAR VERHAAL VOLLEDIG TE LEZEN ALVORENS TE REAGEREN ❤️


Heb je na het lezen interesse om Pandora te adopteren? Gelieve onze matchmaker in te vullen via onderstaande link:


https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdPT7HdVN4AWfkJtN320t0uaPOwdCjxMc-Od_Hpz7hpBuaZ0w/viewform

Zoals elke opvang hebben wij ook "Pluskatjes" of "Zorgkatjes"

Ze hebben een beetje meer zorg nodig, hebben een traumatische ervaring achter de rug of hebben gewoon nood aan de juiste begeleiding om terug tot zichzelf te komen.

Voor deze katjes zoeken wij heel bijzondere mensen die bereid zijn om voor hen te zorgen, hen tijd te geven, die veel geduld en vooral veel liefde te geef hebben.

Ben jij die persoon laat het ons dan weten via onze matchmaker, zet er duidelijk bij dat je voor een "Plusje" gaat dan nemen we contact en bespreken alles persoonlijk met jou. Voor deze schatten nemen we de tijd en gaan we tot het uiterste om ze voor de rest van hun leven een veilige, zorgzame thuis te geven.


Pandora heeft ook met groot verdriet afscheid moeten nemen van haar baasje. Op 13jarige leeftijd is het niet eenvoudig om te wennen aan een nieuwe omgeving.

Ze heeft zich weken weg gestoken en kwam enkel s'nachts uit haar schuilplaats. Een bezoekje aan de dierenarts wees uit dat ze kerngezond was voor haar leeftijd.

Pandora heeft een zwerversverleden maar aard goed in een thuis waar ze gewoon mag wonen, eten, slapen en alles s'nachts wat kan verkennen zonder dat er mensen haar "storen" .

We hebben haar nu wat meer bij ons gezet en ze laat ons toe, komt zelfs af en toe een snuffeltje geven maar meer niet.

We zoeken een thuis waar ze kan wonen en waar ze zichzelf kan zijn zonder meer maar ook niet minder.

Een schootkatje gaat het niet worden, daarvoor zag ze maar 1 mensje graag en die is niet meer, een veilige warme plek waar ze haar oude dag kan slijten zou fantastisch zijn.


244 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven