Ter adoptie: Milou


15/04/2019 Wie kent deze schat?

Deze sociale en aanhankelijke schat werd gevonden aan het Sas. Enkele mensen namen haar mee naar huis in de hoop de eigenaar te vinden. De eerste dagen was ze nog iets wilder maar plots werd ze heel aanhankelijk. Het vermoeden rijst dat het een huiskat is. Maar er komt geen eigenaar opdagen. De mensen die haar vonden namen contact met ons op. Er werd voor de zekerheid nog een chipcontrole gedaan maar ook deze had geen succes. Samen met de organisatie Sniffing Snouts werd deze schat in een gastgezin gezet en op zoek gegaan naar de eigenaars.

03/05/2019 Milou staat ter adoptie!

Na wat gewacht en rondvraag stellen we vast dat niemand onze vriendin “Milou” miste. Na wat dagen “Krols” het opvanggezin terroriseren… 🤪 werd beslist dat er een nieuwe thuis zal moeten gezocht worden voor deze knuffelaar. Milou staat dus vanaf nu ter adoptie.

Voor al wie nen enige echte #dendermondsezwerver wil adopteren. Misschien geen kitten maar haar knuffelgehalte is misschien zelf hoger 🥰 Milou verblijft bij haar gastgezin in Baasrode voor dierenopvangcentrum Sniffing Snouts

Milou is een mooie kattin van 1 jaar. Deze slanke meid is super aanhankelijk en geniet van alle aandacht. Milou is heel nieuwsgierig en voelt zich onmiddellijk overal thuis. Met kinderen kan ze het ook goed vinden en ze houd ervan om samen te spelen. En vooral alles met pluimpjes is ze zot van. Met andere huisdieren kan het nogal moeilijk verlopen vermits ze redelijk dominant is. Ze werd gevonden als zwervertje maar bleek heel tam te zijn. Ze zal dan ook naar haar nieuwe thuis gaan gechipt, gevaccineerd en steriel. Milou verblijft in Baasrode bij Dendermonde. Wens je Milou een leuke thuis te geven laat het ons dan weten en we bezorgen u een vragenlijst.


11/05/2019

Vandaag werd Milou blij ver met een nieuw gezinnetje. Zij waren al enige tijd op zoek naar een nieuwe “kater”. Maar Kattinnetje Minou overtuigde de adoptanten door haar ongelooflijk lieve en sociale karakter. En hiertoe werd de beslissing een kater te nemen en stond minou plots in huis! Minou

Wij danken ook het nieuwe “slaafje” van Rashi (aka Minou) voor de donatie die ze deed tijdens het afhalen van Minou voor onze Dendermondse Zwervertjes! Dankjewel Doreen om onze organisatie extra te steunen!

0 weergaven0 opmerkingen