TER ADOPTIE: Kitty

GELIEVE KITTY HAAR VERHAAL VOLLEDIG TE LEZEN ALVORENS TE REAGEREN ❤️ Heb je na het lezen interesse om Kitty te adopteren? Gelieve onze matchmaker in te vullen via onderstaande link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdPT7HdVN4AWfkJtN320t0uaPOwdCjxMc-Od_Hpz7hpBuaZ0w/viewform

Kitty, een dame met een handleiding. Of nee, gewoon een "echte" kat.


Kitty, een volslanke dame van een deftige leeftijd. Ze weet wat ze wil maar weet vooral wat ze niet wil. Simpel toch, als je gewoon haar taal spreekt (lichaamstaal dan) gaan jullie de beste maatjes zijn.

We gaan het verleden niet oprakelen, laat ons vooruit kijken en zien wat de toekomst brengt. Kitty heeft het niet makkelijk gehad, veel meegemaakt. Een beetje teveel comfort food, de corona kilootjes zijn er stilaan aan het afgaan. Ze verdient een weight watchers staande ovatie binnenkort.


Om samen te vatten:

Kitty geeft aan wat ze wil en wanneer ze het wil. Laat haar zijn wie ze is, een kat! Ze komt je om aandacht vragen, komt op je schoot liggen, geeft kopjes en als je forceert... heb je een handtekening...

Maar ze kan je ook straal negeren, nooit heel lang, maar gewoon wat Kitty-time.


Voor Kitty zoeken we een bijzondere thuis. Mensen die begrip hebben voor een katje dat gewoon zichzelf kan zijn, rustige mensen, geen kindjes, geen andere katten, geen hondjes en veel tijd.

Wil jij onze seniordame een kans geven? Dan ben je welkom om haar 'en personne' te ontmoeten. En we hopen dat het een klik is voor de rest van haar leventje omdat ze het verdient na al wat ze al heeft moeten doorstaan...1.069 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven