TER ADOPTIE: J-Lo

GELIEVE J-LO HAAR VERHAAL VOLLEDIG TE LEZEN ALVORENS TE REAGEREN ❤️


Heb je na het lezen interesse om J-Lo te adopteren? Gelieve onze matchmaker in te vullen via onderstaande link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdPT7HdVN4AWfkJtN320t0uaPOwdCjxMc-Od_Hpz7hpBuaZ0w/viewform

Zoals elke opvang hebben wij ook "Pluskatjes" of "Zorgkatjes"


Ze hebben een beetje meer zorg nodig, hebben een traumatische ervaring achter de rug of hebben gewoon nood aan de juiste begeleiding om terug tot zichzelf te komen.


Voor deze katjes zoeken wij heel bijzondere mensen die bereid zijn om voor hen te zorgen, hen tijd te geven, die veel geduld en vooral veel liefde te geef hebben.


Ben jij die persoon laat het ons dan weten via onze matchmaker, zet er duidelijk bij dat je voor een "Plusje" gaat dan nemen we contact en bespreken alles persoonlijk met jou. Voor deze schatten nemen we de tijd en gaan we tot het uiterste om ze voor de rest van hun leven een veilige, zorgzame thuis te geven.


J-Lo werd afgestaan wegens agressief gedrag en angst voor onbekende mensen.


De eerste weken was haar gedrag duidelijk angstig en boos naar iedereen. Stilaan kwam er rust in haar blik en kreeg ze dankzij een vaste structuur in de verzorging wat ondersteuning door middel van een verstuiver en interactie met een speeltje wat meer vertrouwen. We zijn er nog niet, maar weten dat het goed kan komen op termijn. Die tijd gaan we haar geven maar we zoeken nu al de juist persoon met de juiste aanpak tegen dat J-Lo er klaar voor is.414 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven