TER ADOPTIE: Cleopatra & Cecil

Piep!

Ik ben Cleopatra (Cleo voor de vrienden 😊 ) en samen met mijn lieve broertje ben ik op zoek naar een gouden mandje.


Momenteel verblijven we bij onze opvangmama Elien, die zegt altijd dat ik zo een mooi tricolore pakje aanheb en ook mijn broertje vindt ze zo knap met zijn zwart-wit kostuumpje. Lief he 😊


Mijn broer en ik spelen echt mega graag spelletjes samen. Soms doen we eens een rustig spelletje en rollen we wat met een balletje, maar soms doen we ook is gek en rennen we achter mekaar aan en lopen we in het rond. Ik win dan wel meestal, maar soms laat ik hem ook wel eens winnen.


Cecil is echt gek op knuffels en kusjes geven aan onze mama. En stiekem geniet hij ook heel hard als ik hem eens een wasbeurtje geef. Dan liggen we zo gezellig samen in ons mandje en maken we zo van die spingeluidjes. Onze mama vindt dat geweldig. Ze geeft ons dan veel aaitjes als we zo liggen te snoezelen.


Voor mij was dat spinnen wel niet zo vanzelfsprekend moet ik toegeven… Ik had wat meer tijd nodig dan mijn broertje om me open te stellen. Want, hé mensen was ik helemaal niet gewoon. Laat staan zo dicht bij mij! Maar eens dat ik de aaitjes oké vond, kon ik mezelf echt niet meer inhouden en begonnen die spingeluidjes helemaal vanzelf. Mijn mama was daar zo blij mee. En ik eigenlijk ook, want nu doe ik het elke keer als ze me aaitjes geeft.


Ik ben echt wel blij dat mijn mama zo veel geduld heeft met mij en mij de ruimte geeft om me te laten openbloeien. Ik ben nog niet gek op heel veel knuffels, maar dat vindt ze niet zo erg. Dit is nog één van mijn werkpuntjes en ik ben er zeker van dat dat allemaal goed komt. Want eigenlijk ben ik echt wel een hele lieve, allee dat zegt onze mama toch altijd. 😊


Nu we groot genoeg zijn, willen mijn broer en ik dus de wereld gaan verkennen. Allee het is te zeggen, we willen heel graag op avonturentocht in een leuk huisje ofzo. Een tuintje hoeft zelfs niet echt. Wij gaan al heel blij zijn als we kunnen rondhuppelen in een warme thuis.


Wil jij mij en mijn broertje die warme thuis bieden? Vul dan snel de matchmaker in!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdPT7HdVN4AWfkJtN320t0uaPOwdCjxMc-Od_Hpz7hpBuaZ0w/viewform
182 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven