Goed nieuws! Fiv'ertje Banks vond een nieuwe thuis!

Bijgewerkt op: 11 dec. 2020

Aids-katjes... niet de fijnste diagnose bij een katje. Maar vaak kunnen zij nog een geweldig gelukkig leventje leiden, zonder al teveel problemen. Graag stellen wij aan jullie ons "aidspatientje" banks voor:


Onze knappe Banks werd vermoedelijk achtergelaten door zijn eigenaar. Een eerste controle bij de dierenarts bracht al geen te best nieuws. Deze lieverd is een aidskatje. We gaan dus op zoek naar een binnen thuis waar hij als enige alle aandacht kan opeisen. Hij is wat overdonderd door de nieuwe omgeving en moet duidelijk nog wat wennen. Terwijl hij alle tijd krijgt om open te bloeien gaan we al op zoek naar een gouden mandje voor deze brave en rustige kater.

Wanneer je overweegt een aidskatje zoals Banks te adopteren. Dan is het vooral belangrijk dat er geen andere katjes wonen. Tenzij je al een lief aidskatje onder je hoede hebt, en op zoek bent naar een extra kattenvriendje. Om Banks en andere katten rond hem gezond te houden, is het ook belangrijk dat hij binnen zal leven of in een omgeving met een (volledige) cat-proof tuin/terras.

Update 11/12/2020 - Lieve Banks werd geadopteerd!


196 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven