Steun Els met haar doel om 300 km te stappen voor de katjes!

”Stapjes voor Katjes”


Ik ga de uitdaging aan om 300km te stappen voor de Dendermondse Zwervertjes. Deze organisatie zorgt ervoor dat de zwerfpoesjes in de omgeving een beter leven krijgen.


Vele vrijwilligers zetten zich belangeloos in en geven de poesjes niet alleen eten, onderdak, verzorging en medicatie, maar eveneens liefde en aandacht. Ik ben blij en fier dat ik deel mag uitmaken van deze organisatie en het verschil kan maken voor sommige van deze poesjes.


Ik hou van wandelen en ik ben een echte crazy old cat lady en, ... wandelen is nu eenmaal de enige manier om vrienden te ontmoeten in deze bizarre Corona-tijden ! En dat de zwerfpoesjes er beter van worden is heel goed meegenomen !


Wie wil mij sponsoren ? Elk bedragje, hoe klein ook, helpt !


Wil je samen met ELS onze Dendermondse Zwervertjes steunen? Dat kan op twee manieren.

Vul dit formulier in... en onze vrijwilligers sturen je een mailtje voor de storting. Dit kan de motivatiepremie zijn (vooraf storten) of een kilometersteun en/of bonus.

Je krijgt dan een mailtje tijdens de wandeluitdaging of achteraf als de "kilometers" gestapt zijn!


OF Steun meteen door je steunbedrag te storten op het rekeningnummer van onze vzw: : BE79 0018 2914 2033 op naam van Animals & People Projects vzw. En noteer "ELS + STAPPEN VOOR KATJES"138 weergaven0 opmerkingen