Benieuwd hoe het met Jack-Jack gaat? Lees het hier... Sterke Jack-jack!

Wie kent er ondertussen Jack-jack al? Jack-jack werd gisteren binnengebracht door een superlieve meid die hem tegengekomen was op de straten.

Via de zwerflijn (0474 30 66 70) werd Elke meteen doorverwezen naar onze dierenarts. Daar werd meteen duidelijk dat deze “stinkende wonde” een serieus probleem was. Ook de algemene fysieke toestand van Jack-jack was erbarmelijk. Er moest snel een beslissing genomen worden. Er werd meteen een spoedamputatie uitgevoerd. Daarna was het bang afwachten of Jack-jack wel goed door de operatie zou komen.


Momenteel kunnen wij voorzichtig gelukkig melden dat alle kaarsjes en positieve energie hebben geholpen. Jack-jack is alert en wil al aandacht. En eet ondertussen ook al goed! Hij blijft voorlopig in hospitalisatie bij de dierenarts.


Verder blijven wij op zoek naar een eventuele eigenaar. Want Jack-jack had een rood bandje aan, en is wellicht op de dool geraakt.

Wij zijn bijzonder blij dat Jack-jack door iemand met een gouden hart werd opgemerkt. Want deze situatie had niet veel langer mogen duren. Tref je een kat aan in nood? Aarzel dan aub nooit om hulp in te roepen. Op tijd handelen kan kattenlevens redden! Dankjewel Elke om niet blind te zijn. 💕


387 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Het is zover… we kunnen weldra 2021 uitzwaaien en verwelkomen een nieuw jaar. Een nieuw jaar is de beste periode voor een nieuwe start. 2021 was voor ons een overweldigend, zwaar en emotioneel jaar. V