RIP Lieve Allstar

Allstar was de lieverd van onze opvangmama Ivy & haar man Ludwig. De binnenkomst van Allstar was een opmerkelijk verhaal dat sommige volgers zich misschien nog herinneren. Want de geboorte van Allstar is quasi live op onze facebook geweest. Zijn lieve mama werd hoogzwanger (bijna bevallend) binnengebracht en Allstar is samen met zijn broertjes en zusje bevallen in de badkamer van opvangmama Ellen. Toen Allstar dan groter & sterker is geworden werd hij geadopteerd door Ivy & Ludwig. Allstar ligt dan ook aan de bodem van de mooie band die tussen onze opvang en het gezin van Ivy is ontstaan. Want sinds de adoptie zijn zij ook opvanggezin geworden bij onze opvang. Spijtig genoeg is hij niet oud geworden en moesten zij vorige week afscheid nemen. Bij deze wensen wij het hele gezin veel sterkte en delen we met jullie de mooie woorden van onze liefste opvangmama Ivy. Dikke knuffel Ivy!Mijn allerliefste Allstar.

Vandaag heb ik u moeten laten inslapen. Het is niet te beschrijven hoeveel pijn dit doet. Door u is mijn avontuur met de dendermondse zwervertjes begonnen. Je was 12 weken toen ik u en uw zus bij Ellen ben gaan halen, mijn God wat waren we trots. Je was een echte gentleman, zowel voor ons als voor alle andere zwervertjes die hier over de vloer zijn geweest. Je ontfermde je over hen alsof het je eigen kindjes waren.

Niks was je teveel. Je was ook een echte knuffelaar.

Kwam graag bij ons liggen op schoot om te spinnen naar hartelust en te genieten van de vele knuffels. Nu je er niet meer bent zullen we je liefde ongelooflijk hard missen.

Het ga je goed hierboven in de poezenhemel. Ze zullen je hopelijk even graag zien als wij hebben gedaan.

Het ga je goed mijn allerliefste knuffelschat.

112 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Idaho

Rosé