Ravelijn

05/04/2019 We kregen van een dame die een grote poezenvriendin is een oproep voor een zwerver die er niet zo goed uit zag. Een nieuwe poes die plots in de buurt was opgedoken. maar niemand herkende hem.

Onze vriend werd opgehaald en zag eruit alsof hij inderdaad al een tijdje aan het dolen was. Deze kapoen was echter geen echte “zwerver” want hij bleek abnormaal sociaal te zijn. Het leek meer een hond als een kat.

Bij het gastgezin kwamen de “hondemanieren” nog meer naar boven.

Ravelijn werd geadopteerd via Sniffing Snouts. Deze adoptie liep bijzonder vlot doordat vrienden van het gastgezin meteen verliefd waren geworden op deze charmeur.

Wij danken ook het gloednieuw gastgezin om ons via Sniffing Snouts te willen helpen. Zij hebben dit prachtig gedaan! En we hopen dat we in de toekomst samen nog wel wat andere #dendermondsezwervertjes kunnen helpen.

22/05/2019 Update Ravelijn

Vandaag kregen we deze prachtige foto’s toe van de lieve Ravelijn. Het is duidelijk dat het huiselijk leven deze straatkat echt aanstaat. Het doet ons deugd als vrijwilligers deze prachtige foto’s te zien. En te weten dat deze lieve vriend een onderdak en een lieve familie heeft zoals het hoort.

0 weergaven0 opmerkingen