• Kaat de Cock

Lieve Mimi heeft jullie hulp nodig!

Velen van jullie zullen Mimi wel kennen. Iedereen die ooit in contact gekomen is met haar is verliefd geworden. Spijtig genoeg hebben we een paar weken geleden suikerziekte bij haar vastgesteld.


Daarom hebben we besloten om haar naar Vanja van Pink Paws te brengen. Zij heeft ervaring met diabetes katjes en zou daar haar oude dag mogen slijten in een heus kattenparadijs.


Vanmorgen ging Vanja met Mimi naar de kliniek om de fructosamine te bepalen. Na het voelen aan haar buikje is Mimi in shock gegaan met hoge koorts en ademnood. De dierenartsen zijn nu gestart met alle nodige onderzoeken die helaas ook heel veel centjes kosten.


Wil jij Mimi en Pink Paws steunen om Mimi erdoor te halen? Dat kan op het volgende rekeningnummer. BE88 3770 5388 3941 met als naam ”Pink Paws”140 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Greta

Gelieve voor Greta niet te bellen of te mailen!! Indien je interesse hebt kan je steeds de matchmaker invullen en nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQ

Giselle

Gaia

© 2020 by Dendermondse Zwervertjes.

Een project van Animals & People Projects VZW