Onze eerste ECHTE adopties!!

Het is zover! Een moment waar al onze vrijwilligers voor gewerkt hebben. Een échte eigen opvang en volledig op de eigen benen staan. Na het verkrijgen van het HK nummer en nog was administratieve “rompslomp” ... konden wij eindelijk zelf laten adopteren.

Vanaf nu zijn onze Dendermondse Zwervertjes een echt “kattenasiel” en komen de katjes onder onze hoede ook op onze organisatie te staan. Dit wil ook zeggen dat wij deze lieverds vanaf nu ook zelf ter adoptie mogen plaatsen en adopties afhandelen.


Onze eerste twee bewonertjes zijn ondertussen vertrokken naar twee prachtige gouden mandjes. Wij tonen trotse de fotootjes van onze ECHTE Dendermondse Zwervertjes! Emiel & Shiva!


Dankjewel aan de adoptanten om even geduld uit te oefenen met ons zoekwerk in de nieuwe software 🙄 maar vooral een dikke dankjewel om deze knapperds een fijne thuis te willen geven!41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Het is zover… we kunnen weldra 2021 uitzwaaien en verwelkomen een nieuw jaar. Een nieuw jaar is de beste periode voor een nieuwe start. 2021 was voor ons een overweldigend, zwaar en emotioneel jaar. V