Maxi-Zoo inzameling: Overweldigende solidariteit

Bijgewerkt op: 26 okt. 2021

Zaterdag stonden onze vrijwilligers de hele dag in te zamelen in Maxi Zoo Dendermonde en Opwijk. De hele dag konden ze geweldige steun ervaren van de vele bezoekers. De sympathisanten waren ook ongelooflijk vrijgevig - en ons katjes hun winkelkarretjes werden in recordtempo gevuld. Toen we op het einde van de dag de “buit” in het lokaal droegen stonden we als vrijwilligers perplex. De golf van solidariteit van de laatste dagen was duidelijk ook merkbaar bij de steun die we ervaarden in beide Mawi-zoo filialen.

Dankjewel aan de lieve vrijwilligers om onze katjes te vertegenwoordigen en al het “sleurwerk” achteraf. Een bijzondere dank gaat ook uit naar de geweldig lieve bezoekers en gulle donateurs. Dankzij jullie hebben wij weer voeding voor de katjes op de straten, voeding voor de kittens en volwassen katjes in de opvang, en nieuw voorraadje kattenzand, nieuwe speeltjes, een gans berg krabkartonnetjes en kattenzand; wat we dringend nodig hadden. En kattenbakken voor onze quarantaine ruimte. Maar ook de moedgevende en lovende woorden - en wondermooie gesprekken gaven ons team een flinke boost!


Hier worden wij (en onze katjes) gelukkig van!113 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Het is zover… we kunnen weldra 2021 uitzwaaien en verwelkomen een nieuw jaar. Een nieuw jaar is de beste periode voor een nieuwe start. 2021 was voor ons een overweldigend, zwaar en emotioneel jaar. V