#Max: schaamteloos gedumpt!

Gisteren kregen we een melding van onze vrijwilligster Cynthia uit 1 van de kolonies. Er zou een zieke kitten lopen. Het eerste vermoeden was dat het een kitten van de locatie is. Deze kolonie is namelijk bijzonder groot als gevolg van het jarenlange voederen zonder controle. Ondertussen zijn we daar volop aan het inventariseren en steriel maken.

Maar de mensen die alle dagen op deze locatie zijn kunnen deze kitten aan geen van de "overgebleven" mamapoezen linken. De logische conclusie is dus dat deze lieverd vermoedelijk gewoon gedumpt is. De oogjes van de kleine vriend zijn er niet goed aan toe, en de dierenarts was meteen bereid ons te helpen ondanks het late uur. Via deze weg willen we de dierenarts heel hard bedanken om er keer op keer voor ons te zijn!

Aangezien de meeste opvangen in onze regio overvol zitten (zie de harde cijfers!). En we hen de laatste weken al meerdere keren hulo moesten vragen hebben we het deze keer even verder moeten zoeken. Dierenopvangcentrum Zemst had voor ons nog een plaatsje bij een opvanggezin in Berchem. Waarvoor onze absolute dank!

Nadat we deze lieve vriend opgehaald hadden bij de melder zijn we ermee naar de dierenarts gereden want de oogjes kleefden volledig toe. De komende dagen zal ee extra zorg moeten gedragen worden voor deze kleine schat. Zodat de oogjes veilig blijven. De opvangouders doopten hem Max en wij willen hen langs deze weg danken voor de snelle opvang en zachte zorg voor dit kleintje!


Het zijn natuurlijk maar vermoedens. Maar we denken dat Max gewoon gedumpt werd in deze erbarmelijke staat. Het is voor ons moeilijk te begrijpen dat mensen tot zoiets in staat zijn. Want kleine max had echt in zware problemen geraakt op deze manier op de straat!

We duimen nu voor een goed herstel en vragen iedereen om heel veel positieve energie naar Max te zenden.

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven