Tarzan is vertrokken naar zijn gouden mandje ❤️

Bijgewerkt op: 4 apr. 2021

Zoek je een vriend voor het leven en wil je hem even de tijd geven, dan is Tarzan de match voor jou !


Onze stoere kerel met zijn peperkoeken hartje heeft het niet makkelijk. Zijn baasje moest de heel zware beslissing nemen en een keuze maken tussen hem en haar andere katgenootje.... zo kwam Tarzan bij ons terecht.


Een grote knuffelbeer maar op één of andere manier stelt hij zich niet open naar iedereen, hij maakt de "klik" niet die hij zo graag zou maken maar iets doet hem aarzelen.

Hij krijgt sussende woordjes van onze vrijwilligers, we laten hem al geruime tijd wennen aan zijn tijdelijke omgeving en hij is ondertussen al wat van zijn muurtje rond hem aan het afbreken.

Tarzan "praat" op een heel bijzondere manier met ons, zijn lieve ex-baasje heeft ons de juiste interpretatie geleerd van zijn miauwtjes en lichaamstaal.


We denken dat het tijd is om die navelstreng door te knippen en hem de kans te geven zijn deurtje verder open te zetten op zijn nieuwe definitieve adresje. Het zien en voelen van zo veel mensen die hem komen verzorgen en tegen hem praten is verwarrend.


Gezien Tarzan niet met andere katjes kan en liefst een rustige thuis, met alle begrip voor zijn tijdelijk gesloten deurtje, zoekt gaan we heel goed uitpluizen wie er bij hem past want we weten dat het er in zit maar we zoeken de juiste mensen om het eruit te krijgen.

Gelieve voor Tarzan niet te bellen of te mailen!!

Indien je interesse hebt kan je steeds de matchmaker invullen en nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdPT7HdVN4AWfkJtN320t0uaPOwdCjxMc-Od_Hpz7hpBuaZ0w/viewform

345 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven