Lieve Nailo… slaapzacht…

Lieve schat, je kwam binnen als flinke grote man. Een weekje in opvang en dan castratie… we twijfelden er enorm aan of we je terug zouden brengen naar de vangplaats of toch in opvang zouden houden… je was immers zo bang maar helemaal niet stout 😕. We konden jou pakken en je begon al te spinnen. Meestal zat je echter ergens verstopt… nog een heel overleg met de dierenarts over de voor – en nadelen van jou in opvang houden… toen de castratie 😞… er ging iets mis van zodra je onder verdoving ging… ademhaling niet ok, saturatie veel te laag… een uur later de beslissing… je mocht gaan.

Lieve schat, dit brak mijn hart! Totaal onverwacht, geen signalen opgemerkt… je had een ernstig hartprobleem dus er was geen andere optie maar toch doet het zoveel pijn! Je bent niet alleen moeten gaan en daar moeten we ons dan maar mee troosten…

Dit is de reden waarom we vragen om je kat te steriliseren, dit is de reden waarom we onze vrije tijd opofferen aan de zwerfkattenproblematiek, dit is de reden waarom we soms minder vriendelijk zijn dan we zelf willen als er iemand zijn verantwoordelijkheid niet opneemt, dit is de reden!

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven