Help onze dierenarts Claudia haar doel van 100 km te behalen!Hey, Ik ben Claudia Vermeir, 1 van de dierenartsen waar jullie zwervertjes geregeld over de vloer komen.

Door onze vaak hectische agenda wordt mijn hobby "lopen" vaak aan de kant geschoven. In niet-corona tijden is mijn motivatie trainen voor de 10 miles in April (Antwerpen) maar toen ik dit initiatief zag, dacht ik: dat is het!

Dus zouden jullie me willen sponseren om de zwervertjes te helpen én uiteraard me te motiveren 100km te lopen onder het motto "mens sana in corpore sano"


Alvast bedankt, Claudia


Wil je samen met CLAUDIA onze Dendermondse Zwervertjes steunen? Dat kan op twee manieren.

Vul dit formulier in... en onze vrijwilligers sturen je een mailtje voor de storting. Dit kan de motivatiepremie zijn (vooraf storten) of een kilometersteun en/of bonus.

Je krijgt dan een mailtje tijdens de wandeluitdaging of achteraf als de "kilometers" gestapt zijn!


OF Steun meteen door je steunbedrag te storten op het rekeningnummer van onze vzw: : BE79 0018 2914 2033op naam van Animals & People Projects vzw. En noteer "CLAUDIA + STAPPEN VOOR KATJES"333 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven