Help… ik wen niet aan een gouden mandje…

Bijgewerkt op: 4 nov. 2020

Help…. ik wen niet aan een gouden mandje….

Gezocht… een buitenhuisje voor deze Dendermondse Zwerver die toch minder tam is dan zijn lieve oogjes ons hebben proberen wijsmaken.

Een tijd geleden hebben we deze lieve vriend van straat gehaald om steriel te maken. Bij het ophalen bij de dierenarts dachten de vrijwilligers dat deze vriend toch geen echte zwerver was. En misschien wel tam… echter was dit niet waar. Na een periode in de opvang verliest deze knapperd zijn wilde haren niet.

Momenteel staat onze organisatie voor de keuze hem terug te plaatsen waar hij gevangen werd. Spijtig genoeg vinden wij deze oplossing niet ideaal.

We zijn dus op zoek naar mensen die misschien wel op zoek zijn naar een “tuinhuis” of “boerderijkat”. In ruil voor eten en drinken zal deze knapperd voor jou de muisjes op veilige afstand houden. En wanneer je wilt kan je misschien met hem af en toe een goed gesprekje voeren. Maar een knuffel zit er niet meteen in vrezen we.

Dus vind je het leuk om een nieuwe bewoner te hebben? Contacteer ons dan via mail: dendermondsezwervertjes@gmail.com.

Hopelijk kunnen we weldra zijn vrijheid teruggeven. Op een veilige locatie waar hij graag gezien kan worden…

Update 16/03/2019

Van echte #dendermondsezwerver naar Leuvense Kotkat!

Het heeft even geduurd voor onze kastaar weer de vangkooi in wou. Maar het was eindelijk zover. Er waren twee mensen die het na onze vorige oproep wel zagen zitten om onze wildeling een woonplaatsje te geven. 1 van die mensen heeft een kot in Leuven, waar er dringend een waakpoes nodig was. Ook voor wat vangwerk was onze knapperd welkom. Net even was er bij Katthuis twijfel of de poes toch niet tam kon worden. Jammer maar helaas lukte dit echt niet. Dus werd de vangkooi geplaatst om deze schat weer zijn vrijheid te geven.

Vandaag werd hij vervoerd naar de dierenarts. Waar hij verder zal in orde gezet worden en vanwaar hij richting Leuven zal vertrekken om “op kot te gaan”. Een originele oplossing om zwervers een veilige haven te bieden!

Ook voor andere “wildelingen” bij onszelf of bij bevriende opvangen zijn we nog steeds op zoek naar mensen die dieren die niet zo sociaal raken een veilige en gecontroleerde leefomgeving te bieden. Een leuke oplossing voor dieren die anders weinig kans gaan krijgen en onbeschermd op straat moeten leven.

51.04164194.1535615

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven