Er was weer héél wat "leven in huis" bij onze gastgezinnen deze maand!

Bijgewerkt op: 4 mrt. 2021

Check in dit prachtige maandoverzicht de mooie en vertederende beelden in onze gastgezinnen deze maand! Via deze weg willen wij onze gezinnen nog eens superhard bedanken voor de lieve zorgen voor onze zwervertjes. Wij zijn geweldig blij met dit team en de manier waarop zij onze organisatie helpen. Duizendmaal bedankt allemaal, om mee te ploeteren door dit bijzonder zware kittenseizoen (dat nog steeds lopende is). En ook om onze "beginnersfoutjes" te vergeven. Want ook voor ons is het allemaal vrij nieuw, en hebben wij de groei een beetje "onderschat"... Dankjewel, want zonder jullie zouden wij maar een kleine hoeveelheid katjes kunnen helpen. Gastgezinnen zijn de hoofdschakel om katten veilig en sociaal op te kunnen vangen.


Duizendmaal dank! Lieve opvanggezinnen!


Wil jij ook opvanggezin worden? mail dan naar dendermondsezwervertjes@gmail.com... en dan geven wij je vrijblijvend uitleg over onze werking.


226 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Het is zover… we kunnen weldra 2021 uitzwaaien en verwelkomen een nieuw jaar. Een nieuw jaar is de beste periode voor een nieuwe start. 2021 was voor ons een overweldigend, zwaar en emotioneel jaar. V