De laatste ontbijten en een woordje van dank!

Beste dierenvriendjes! We zitten aan de De laatste 14 (gewone) ontbijten! (yup het magische valentijnsgetal!)

De gewone enkele en dubbele ontbijten zijn dus ver uitverkocht. Daarna zullen alleen nog kids en luxe ontbijten beschikbaar zijn. Dus twijfel niet om nog snel te bestellen… en sta volgende week Zondag relax op met een lekker ontbijtje!

Blijkbaar weten vele van mijn vriendjes nog niet echt wat Animals & People projects juist is. Wel met fierheid kan ik sinds enkele maanden zeggen dat we na vele jaren met een hechte groep dierenvrienden samen onze eigen VZW hebben opgericht! Zodat we SAMEN met ons groep en de vele organisaties en opvangen in de regio nog meer kunnen doen voor de dieren. We merkten namelijk de laatste jaren dat we nood hadden aan werkingsmiddelen (lees als centjes of een locatie) om snel beslissingen te kunnen nemen om dieren te helpen. Maar ook omdat je vanuit naam van een organisatie veel makkelijker belangrijke samenwerkingen kan vormen, en de belangen van dieren makkelijker kan gaan verdedigen met een goede visie verboden aan een organisatie. En vooral omdat ik oprecht geloof in het dat je met vele handen en harten samen echt mooie dingen kan doen!

We proberen dit in de vorm van projecten en initiatieven. Zoals ons eerste kindje de “Dendermondse Zwervertjes”… maar helpen pok regelmatig individuele dieren die op het pad van onze vrijwilligers komen. Als je me op Facebook hebt kan je er natuurlijk niet echt naast kijken! Allemaal samen proberen we met kleine stapjes de wereld net iets mooier te maken. En in sommige situaties de misgelopen band mens-dier te herstellen! Of gewoon te zorgen dat de dieren een nieuwe start kunnen maken! We proberen dit zoveel mogelijk op een positieve manier! Met vele sterke dierenvrienden samen.

En deze schatten van mensen wil ik dan meteen ook eens extra bedanken! Aan iedereen die laatste jaren en maanden al heeft geholpen! Ik kan als fiere oprichtster van onze A&P projects niet genoeg merciekes zeggen! Zonder jullie zou ik nooit de moed of energie hebben een initiatief als dit onder de vleugels te nemen. Ik kan jullie namen allemaal niet meer opsommen. Want het is ondertussen een flinke bende geworden! En volgende week zondag gaan we nog eens samen knallen om al die dierenvrienden die bij ons ontbijtjes hebben besteld te verwennen met een prachtontbijt!

Thanks iedereen! En aan alle lezers die nog een ontbijtje willen bestellen… een kleine tip: neem onze luxeoptie 😉 We hebben kost nog moeite gespaard van deze paketten weer pareltjes te maken!

#dendermondsezwervertjes #breakfastforanimals #sharethelove

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Het is zover… we kunnen weldra 2021 uitzwaaien en verwelkomen een nieuw jaar. Een nieuw jaar is de beste periode voor een nieuwe start. 2021 was voor ons een overweldigend, zwaar en emotioneel jaar. V