De kracht van een mooi netwerk van dierenvrienden…

Vorige week deelden we op Facebook de “flyer” van huiskat TIGO. Binnen het project van de Dendermondse Zwervertjes proberen we actief


TIGO IS TERECHT dankzij Ann De Smedt

Ik ben

Overgelukkig

Wat een dag … een dag vol emotie en gemengde gevoelens .

Deze ochtend bij de huisarts zag ik de flyer (één vd 100 die werden rondgedeeld ) op het prikbord HARTVERWARMEND alsook verdriet en gemis voor tigo . Daarna bij de mutualiteit spreekt iemand mij aan ” heb je tigo al terug ” gezien via sociale media . HARTVERWARMEND dat mensen met tigo zijn begaan .

EN DAN mijn dierenarts belde er was kans dat tigo was gevonden in Dendermonde….er zat een witte kat veilig in een klas . Na wat heen en weer gebel en gestuurd te hebben kreeg ik foto te zien en ondanks dat hij er uit zag ….Ik zag zijn blik en was 99% zeker dat het TIGO was. Nog nooit zo snel van Sint!-Niklaas naar grembergen gereden.

Een vriendin opgepikt om mee te rijden ( heel

mijn lichaam daverde ) en wij daarheen .

EEN EMOTIONELE ROLLERCOASTER van hoop en angst . En ja hoor het was mijn tigo 👍👍.

De leerlingen ̂hun harten had hij al veroverd . En hij kreeg al lekker kippenwit, want had honger. ( lief he) HARTVERWARMEND.

Ik ben de leerkracht dankbaar dat ze hem niet liet lopen en veilig binnen nam en hield . En alle mensen / vrienden / kennissen/onbekenden/ groepen op sociale media/fb/ BEN IK ZO DANKBAAR …. HARDVERWARMEND !!!

Ook de mensen die op zoek gingen KORTOM IEDEREEN . 1000000keer dank.

En tigo is nu aan het bekomen van zijn avontuur…. hoe hij in DENDERMONDE is geraakt blijft een raadsel belangrijkste

HIJ IS VEILIG TERUG THUIS.

IN EEN WERELD MET VEEL SLECHT NIEUWS EN VEEL DIERENLEED ….ZIJN ER GELUKKIG OOK NOG HEEEEEL VEEL MENSEN MET EEN GROOT (dieren) HART

Extra dank ook nog aan Cindy Moyson , Claudia Vermeir Mieke Schelfthout + vrijwilligster Wendy die hem wou gaan ophalen .

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven