Opvanggezin worden?

Bijgewerkt op: 5 apr. 2021

Droom jij ervan om ook katten te helpen en je steentje bij te dragen aan een betere wereld voor katjes in nood? Of misschien heb je al ervaring in het opvangen van katten en ben je op zoek naar een organisatie om mee samen te werken?


Je kan verschillende motivaties hebben om je "crazy catlady"- hart te laten spreken. Alleszins...wij zijn op zoek naar jou! Het hele jaar door is onze organisatie op zoek naar nieuwe vrijwilligers die voor ons dieren gaan opvangen als pleeggezin. Op deze manier kunnen zij in een rustige thuisomgeving ontplooien, en kunnen wij voor hen samen met jou op zoek gaan naar een gouden mandje.


Heb je interesse om ons te helpen in onze strijd voor een betere "kattenwereld"? Dan kan je je hieronder inschrijven voor een eerste "online" ontmoeting met ons. In deze online sessies via teams leer je onze organisatie en werking beter kennen. En kan je verder bekijken of opvangen bij ons iets voor jou is.


https://forms.gle/XR6ft8C9d8idLjAs7

767 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Het is zover… we kunnen weldra 2021 uitzwaaien en verwelkomen een nieuw jaar. Een nieuw jaar is de beste periode voor een nieuwe start. 2021 was voor ons een overweldigend, zwaar en emotioneel jaar. V