TOMAS

Bijgewerkt: 4 dagen geleden

25/12/2019 Deze knapperd kwam vorige week bij ons. 😻 Hij werd door de dierenarts wegens de problemen op zijn rugje uit de vangactie van RATO gehaald om op te volgen. Of hij wild of tam was, was onbekend. We lieten hem enkele dagen bekomen en hij werd eerste inwoner op een nieuwe “locatie”. Waarover later meer. We gaan nu kijken of deze schat kan wennen aan de mensen, of na genezing misschien toch weer beter van zijn vrijheid kan genieten op een veilige locatie. We hebben nog geen naam gevonden voor deze speciale opvanger. Want hij is de eerste in de nieuwe “kattenkamer”… hebben jullie suggesties voor een leuke naam? 🙀🐾💙#newbeginnings #catrescue #lookingforaname #blackcatsofinstagram #blackcatsrule #dendermondsezwervertjes #zwerfkat #zwerfkattenproject #klaarvoor2020

Wie wil mijn beschermengel worden? Een beschermengel blijft steeds op de hoogte en kan bezoekjes brengen in ruil voor maandelijkse steun. Mail naar dendermondsezwervertjes@gmail.com voor meer Info.


Update: Aangezien Tomas niet kon wennen aan het binnenleven en mensen werd hij na een de opvangperiode met verzorging terug uitgezet op zijn vindplaats. Waar de buren beloofd hebben hem zoals ervoor op te volgen.

51.04167154.1536627

Recente blogposts

Alles weergeven

© 2020 by Dendermondse Zwervertjes.

Een project van Animals & People Projects VZW