Arlette stapt 250 km voor de katjes, steun haar om haar doel te bereiken!

Bijgewerkt op: 9 feb.

Mijn challenge...


Ik heb me geëngageerd om 250km te stappen in 3 maanden tijd. Dat ik deze uitdaging mag koppelen aan de sponsoractie van de vzw de Dendermondse zwevertjes, heeft me een boost gegeven. Het moet lukken, het zal lukken. Ik zal stappen zoveel ik kan omdat elk katje een goed leven verdient. Daar wil ik me voor inzetten.


Wil je mij aansporen om de challenge te volbrengen en wil je de vzw waar ik het voor doe daarmee een financieel steuntje in de rug geven - hoe klein ook - dan kan dat via onderstaand formulier.


Alvast bedankt voor je steun!


Arlette.


Wil je via samen met ARLETTE onze Dendermondse Zwervertjes steunen? Dat kan op twee manieren.

Vul dit formulier in... en onze vrijwilligers sturen je een mailtje voor de storting. Dit kan de motivatiepremie zijn (vooraf storten) of een kilometersteun en/of bonus.

Je krijgt dan een mailtje tijdens de wandeluitdaging of achteraf als de "kilometers" gestapt zijn!


OF Steun meteen door je steunbedrag te storten op het rekeningnummer van onze vzw: : BE79 0018 2914 2033 op naam van Animals & People Projects vzw. En noteer "ARLETTE + STAPPEN VOOR KATJES"


61 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Het is zover… we kunnen weldra 2021 uitzwaaien en verwelkomen een nieuw jaar. Een nieuw jaar is de beste periode voor een nieuwe start. 2021 was voor ons een overweldigend, zwaar en emotioneel jaar. V